Kick-off på ATA Värendskog

Förra fredagen arrangerades en kick-off och nylansering för ATA Värendskog på Kosta Lodge. ATA Värendskog bjöd in ett 50-tal samarbetspartners och entreprenörer och dagen var fylld med föreläsningar, aktiviteter och intressanta samtal.

Bland annat presenterade Roger Tagesson en historisk återblick av ATA-gruppen och en marknadsöversikt. Julia Törnberg, vd på Waggeryd Cell, berättade om utvecklingen på massabruket i Vaggeryd. Jonas Hafmar diskuterade miljöfrågor och certifieringar och Claes Svensson, vd på ATA Timber, talade om nuläget för företagen i ATA-gruppen.

ATA Värendskog är ett traditionsrikt skogsinköpsbolag i Småland och är sedan 2011 en del av ATA Timber med verksamhet i södra Sverige. Värendskog grundades 1991 och har en väletablerad närvaro i regionen med kontor i Lenhovda och Ramkvilla. ATA Värendskog köper skogsråvara och erbjuder ett komplett utbud av skogliga tjänster och rådgivning för skogsägare.

Vi vill tacka alla samarbetspartners och de anställda på ATA Värendskog för en trevlig och lärorik dag med många givande diskussioner och möten.

Kontakta ATA Värendskog!